Theater

Wij hebben inmiddels twee theaterproducties geschreven en uitgevoerd in 2015, 2016 en 2020 (nog net voor corona). Hieronder vind je meer informatie over beide producties.

Teken van Leven

Begin 2020 hebben we onze tweede productie gedraaid: Teken van Leven

In 2022 zullen we deze voorsteling weer uitvoeren op 29 en 30 april in Alkmaar. Houd de site in de gaten voor updates.

In Teken van Leven maken we kennis met een gezellige, enthousiaste groep van unieke individuen. Ze kennen elkaar al jaren vanwege hun gezamenlijke passie en hebben in de loop der jaren een stevige vriendschapsband opgebouwd. Ze denken precies te weten wat ze aan elkaar hebben, totdat een dramatische gebeurtenis alles verandert en de twijfel toeslaat.

Je wordt meegenomen in een verhaal dat gaat over liefde in vriendschappen, geloof dat wankelt en de vurige hoop op een teken. Het stuk is aangrijpend, spannend, humoristisch en geeft stof tot nadenken. Er is een mooie wisselwerking tussen theater en film met semi professionele acteurs, een groep getalenteerde dansers met indrukwekkende choreografieën en live zang met liederen die je raken.

Promo Teken van Leven
De hoofdpersonen: Eva, Merel, Alex en Stijn
De hoofdpersonen: Eva, Merel, Alex en Stijn

Noodstop

In april 2015 en nogmaals in oktober 2016 hebben we onze productie Noodstop gedraaid.

Noodstop was een avondvullend programma en zat vol live muziek, dans, toneel en met een verrassend video-decor. Het ging over de verhalen van Beau, Max en Willem. Op verschillende manieren zochten zij naar houvast in het leven. De één vond het in wat hij bezat, de ander in macht en weer een ander in de goedkeuring van anderen. Maar wat als dit alles wegvalt? Wie ben je dan? Uiteindelijk wilden we de kijker een boodschap van hoop meegeven. In Gods ogen ben je waardevol, ook al valt alles om je heen weg. Je mag rust vinden bij Hem.

Promo Noodstop