Over ons

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn Job, Lotte, Daniël en Debora. Met z’n vieren bedenken, schrijven, regisseren en spelen we in onze eigen gemaakte theaterstukken. We zijn een bijzonder bijeengeraapt groepje mensen, totaal verschillend met allemaal onze eigen talenten én eigenaardigheden. 

We kunnen het ene moment onwijs enthousiast worden over elkaars ideeën en deze het andere moment genadeloos afschieten als we het niets vinden. Juist deze volledige openheid naar elkaar, gecombineerd met een scherpe kritische blik, veel liefde voor elkaar en veel humor, maakt ons zo effectief in wat wij doen!

Ergens in 2014 begon dit samenwerkingsverband toen we met elkaar het theaterstuk Noodstop creëerden. Daniël en Lotte (die overigens broer en zus zijn) hadden contact over een “theater ideetje” wat is uitgegroeid tot een avondvullend theaterprogramma met toneel, dans, live muziek en visuals wat in 2015 in première ging. 

Binnen ons team heeft ieder zo zijn kwaliteiten.

WAT WIJ DOEN

Onze creativiteit drijft ons telkens weer het tot maken van eigentijdse theaterstukken die niet alleen vol zitten met humor, dans, muziek en prachtige visuals, maar die je bovenal raken. Het zijn stukken waarin altijd een kritische reflectie zit op lastige thema’s rondom geloven, kerk en samenleving, maar waarin het ook gaat over hoop en liefde. We houden van God en van de kerk, maar hebben ook zo onze vragen en twijfels. Die vragen en twijfels gaan we niet uit de weg, sterker nog, die vormen juist vaak het beginpunt van onze theaterstukken.

Wij creëren vanuit passie voor theater en passie voor mensen.

CREAFFECT, creëer met affectie!

Lotte Verbeek

Lotte

Lotte heeft passie voor dans en toneel. Zij geeft al jaren dansles bij Hearts Aligned en maakt zelf de choreografieën.

YouTube kanaal Hearts Aligned

Lotte is getrouwd met Job.

Ze heeft een periode gestudeerd aan de dansacademie, maar werkt nu als het maatschappelijk werkster.

Ze heeft een groot hart voor kwetsbare mensen en weet anderen te raken met haar emotioneel gelaagde choreografieën en toneelspel.

Job Verbeek

Job

Job heeft veel ervaring met video, editen, maar ook met het produceren van muziek.

MotusVisuals

Hij heeft gestudeerd in Engeland bij Nexus - Institute of Creative Arts. In Nederland heeft hij Toegepaste psychologie gestudeerd en werkt nu als medewerker marketing communicatie.

Job is getrouwd met Lotte. Hij heeft oog voor detail en schoonheid en bewaart altijd de rust.

Daniël Borgman

daniel kopie small

Daniël houdt zich al jaren bezig met toneel en sketches. Hij schrijft en regisseert en heeft veel verschillende rollen gespeeld.

Daniel heeft een vooropleiding toneelschool gedaan maar werkt in het dagelijks leven als psycholoog.

Vol enthousiasme zet hij zijn humor en zelfspot in om vanzelfsprekende aannames aan de kaak te stellen. Moeilijke vragen en twijfels gaat hij niet uit de weg.

Debora Borgman

Debora 2

Debora heeft een passie voor muziek en zingt al haar hele leven in verschillende bands. Ze heeft jaren gezongen bij Baan7 en ook op Opwekking. Ze is een kei in het herschrijven van liedteksten en de organisatorische kracht achter Creaffect.

Ze is getrouwd met Daniël en werkt overdag als leerkracht in het basisonderwijs. 

Wanneer iedereen al is afgehaakt op een van onze brainstormavonden blijft zij stug doortypen, immer gefocust en vol met inspiratie.

 

Elsa Waljaard

Elsda

Wij werken al jaren samen met Elsa. Ze heeft meegeschreven aan onze laatste theaterproductie Teken van Leven en heeft onze theaterproducties geregisseerd. Daarnaast is Elsa spreker, coach en schrijft ze inspirerende blogs. Ze heeft ontzettend veel ervaring met de productie en regie van dans- en theatervoorstellingen.

Ze is een heerlijk persoon om mee samen te werken, wij kunnen niet zonder haar!

Ze heeft een eigen stichting:

Woord Actief

Om onze creatieve projecten te laten slagen, werken we intensief samen met veel vrijwilligers. Vol verbazing zien we telkens weer hoe het lukt om fantastische talentvolle vrijwilligers zo gek te krijgen om zeeën van hun vrije tijd te steken in het tot stand brengen van wat wij voor ons zien. We houden van het werken in deze teams vol enthousiaste mensen en zijn hier ontzettend dankbaar voor.